How can I limit rotation to one plane?

Discuss Simlab Composer released by Simlab Soft
Post Reply
cyana
Posts: 120
Joined: Thu Jul 25, 2013 1:49 am

How can I limit rotation to one plane?

Post by cyana » Tue Oct 20, 2020 10:08 pm

I recall, in prior versions of SC you could limit the object rotation to one plane (I think it was called architectural behavior or something like that). I cannot find this option in SC10 - am I missing something here or is it no longer available?

thank you
Cyana

User avatar
SimLab
Posts: 3227
Joined: Mon Jan 04, 2010 8:09 am

Re: How can I limit rotation to one plane?

Post by SimLab » Wed Oct 21, 2020 3:58 pm

You can switch Camera from mechanical to architectural by selecting active camera and changing it properties.

As shown in the following image
camera-navigation.png

cyana
Posts: 120
Joined: Thu Jul 25, 2013 1:49 am

Re: How can I limit rotation to one plane?

Post by cyana » Wed Oct 21, 2020 4:33 pm

Thanks SimLab! Works perfect!

Post Reply